JNL - приватне виробничо-торгове підприємство

+38 (0462) 672100

Складові

  • 300 г.перлової крупи
  • 1 банка тунця в олії
  • 2 головки цибулі
  • 3 часточки часнику
  • 1 кабачок цукіні
  • 1-2 моркви
  • 1 невеликий солодкий червоний болгарський перець
  • 3 ст.ложки оливкової або соняшникової олії
  • сіль
  • перець чорний мелений

 

 

 

 

 

 

 

Покроковий рецепт приготування

     Перловку залити водою і залишити на пару годин, після злити воду, перекласти крупу в каструлю, залити 3,5 склянками води (я заливаю окропом) і готувати на повільному вогні, помішуючи приблизно 30-35 хвилин.

     У сотейнику або глибокій сковороді розігріти масло, обсмажити в ньому очищені і дрібно решті овочів. Гасити овочі хвилин 10, помішуючи, вони повинні трошки хрумтіти.

     Додати готову перловку та тунець разом з маслом, акуратно перемішати, посолити за смаком, поперчити. Закрити кришку і готувати ще 5 хвилин. Чудова перлова каша з тунцем та овочами готова! Подавати негайно, за бажанням можна додати гострий перчик чилі.

Смачного!