JNL - приватне виробничо-торгове підприємство

+38 (0462) 672100

30 серпня 2024 року до Дня підприємця було проведено урочисту і змістовну зустріч із підприємцями Чернігівщини! У партнерстві з Департаментом економічного розвитку Чернігівськоі ОДА, Чернігівською регіональною торгово-промисловою палатою, ГО Сяйво Сіверщини та Чернігівською профспілкою підприємців Єдність.

Директор ПВТП «ДЖІ-ЕН-ЕЛ» Людмила Логінова прийняла участь в урочистому зібранні підприємців Чернігова та області з нагоди професійного свята.

Привітати діловий актив та відзначити їх внесок у розвиток та відновлення економіки Чернігівщини прийшли Народний депутат України Дмитро Наталуха, перший заступник голови обласної ради Ніна Лемеш, заступник голови обласної державної адміністрації Дмитро Синенко.

Спікери зазначали суттєвий внесок регіонального бізнесу в бюджет області та держави, акцентували значення підприємців, що розвивають свої підприємства у надскладних умовах, займаються волонтерством та благодійністю.

У відкритому спілкуванні підприємці зʼясовували питання, що їх турбують, вносили слушні пропозиції щодо організації оподаткування тощо.