JNL - приватне виробничо-торгове підприємство

+38 (0462) 672100

Людмила Логінова директор ПВТП «ДЖІ-ЕН-ЕЛ» відвідала бізнес-форум «Зроблено в Україні». Подія стала важливою платформою для обміну досвідом між підприємцями, інвесторами та представниками державних установ. Основна тема форуму — обговорення шляхів підтримки українського бізнесу та його внеску в економіку країни через інноваційні рішення, які сприяють сталому розвитку та економічному відновленню України.

11-12 жовтня 2024 року у м. Києві проводився Бізнес-форум проводиться з метою підтримки вітчизняних мікро-, малих та середніх підприємств у встановленні ділового партнерства, розширенні їхньої діяльності та покращенні конкурентних переваг.

Цього року за ініціативи Президента Володимира Зеленського була започаткована комплексна політика «Зроблено в Україні», щоб підтримати український бізнес. Сьогодні під час бізнес-форуму «Зроблено в Україні» говорили про практичні заходи підтримки наших підприємців. В заході прийняли участь Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, Міністр економіки Юлія Свириденко, Посол Японії в Україні Мацуда Кунінорі, Президент Торгово-промислової палати України Генадій Чижиков, Постійник представник Програми розвитку ООН в Україна Яко Сільє.