JNL - приватне виробничо-торгове підприємство

+38 (0462) 672100

 

Традиційна страва індійської кухні з горохового борошна.Багато на білки, підходить для безглютенового та дієтичного харчування.

 

Складові:

Горохове борошно – ½

Яйця – 5 шт.

Цибуля - 2 шт.

Жменя свіжого гороху (або консервованого)

Рослинна олія

Сіль

Приготування рецепту:

1. З'єднуємо яйця та сіль, збиваємо віночком і додаємо цибулю. Потім поступово вводимо борошно, яке попередньо просіяли. У результаті тісто має бути густини домашньої сметани.

2.  Додаємо в тісто свіжий горох та перемішуємо.

3. У сковороду наливаємо олії і ставимо на вогонь. Коли масло розжариться, столовою ложкою викладаємо тісто на сковороду і смажимо оладки з обох боків. Подавати найкраще з кетчупом.

Якщо любите оладки, спробуйте ще й ці.

Смачного!