Традиційна страва індійської кухні з горохового борошна.Багато на білки, підходить для безглютенового та дієтичного харчування.
Складові:
Горохове борошно – ½
Яйця – 5 шт.
Цибуля - 2 шт.
Жменя свіжого гороху (або консервованого)
Рослинна олія
Сіль
Приготування рецепту:
1. З'єднуємо яйця та сіль, збиваємо віночком і додаємо цибулю. Потім поступово вводимо борошно, яке попередньо просіяли. У результаті тісто має бути густини домашньої сметани.
2. Додаємо в тісто свіжий горох та перемішуємо.
3. У сковороду наливаємо олії і ставимо на вогонь. Коли масло розжариться, столовою ложкою викладаємо тісто на сковороду і смажимо оладки з обох боків. Подавати найкраще з кетчупом.
Якщо любите оладки, спробуйте ще й ці.
Смачного!